CAMERA'S

Alarm Verificatie is Essentieel

Waarom Video Beelden?

Om adequaat te kunnen reageren op een alarm / overvalmelding, is een verificatie van het alarm essentieel.

De politie zal bij een melding ook altijd eerst vragen of er verificatie heeft plaats gevonden. Zoals de Politie op haar website schrijft: "Vanaf 1 juli 2021 [moet] een melding van een overvalalarm eerst geverifieerd gaat worden". Hierbij wordt video verificatie het hoogst aangeschreven. Onze professionele 24/7 meldkamer kan deze verificatie voor u doen.

Er is veel keuze op het gebied van camera bewaking. Op deze pagina geven wij u de verschillende opties. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

Type Camera's

Dome Camera

Deze camera's zijn gemaakt om aan een plafond te monteren. Met name geschikt voor indoor gebruik. Buiten raakt de glazenbol vrij snel vies, waardoor het beeld minder duidelijk wordt.

-


Bullet Camera

Zoals de naam zegt, is deze camera in de vorm van een 'bullet'. Een langwerpige camera. Bij deze camera is het erg duidelijk waar het beeld op is gericht.-

Turret Camera

Dit is de meest gekozen camera voor buiten. De camera is zowel onder en afdak als tegen de muur aan te monteren. De camera is goed te richten en kan eventueel uitgerust worden met een flitslampje.
-

Kleur

Onze camera's kunnen wij leveren in een witte behuizing of zwarte behuizing. Wij adviseren de kleur altijd zo te kiezen, zodat de camera nauwelijks opvalt. De zwarte kleur geeft de camera daarnaast een wat premium look. De prijs tussen een witte of zwarte camera is hetzelfde.

Resolutie

Standaard leveren wij 2MP, 4MP en 8MP camera's. Als u de camera's alleen gebruikt om op uw smartphone snel een totaal overzicht te krijgen dan is 2MP afdoende. Wilt u echter inzoomen en met name kentekens kunnen lezen dan adviseren wij 4MP als de camera dicht bij de auto's staat of 8MP als de camera wat verder van de auto's staat.

Opnemen

Voor het opnemen van de beelden zijn er twee opties: 1) lokaal in de camera opnemen doormiddel van een SD kaart of 2) opnemen op een zogenoemde NVR (network video recorder). Bij meerdere camera's adviseren wij gebruik te maken van een NVR. Daarnaast kan men alsnog SD kaarten plaatsen in alle losse camera's om zo een back-up systeem te creëren.

Nachtzicht

De afgelopen jaren is het nachtzicht van de camera's een stuk verbeterd. Al onze camera's zijn standaard uitgerust met grijswaarden nachtzicht doormiddel van IR-leds. Een nieuwe ontwikkeling is ColorVu waarbij ook kleuren kunnen worden waargenomen gedurende de nacht. Deze camera's zijn een stuk duurder, maar gelden nu als de beste nachtzicht camera's. Tot 20 meter afstand is ColorVu aan te raden.

APP

In onze app, kunt u de beelden makkelijk live bekijken of even simpel een gewenst tijdstip terugkijken. Het grote voordeel bij ons systeem is dat intercom, camera's en alarm werken vanuit dezelfde app. Immers als er een alarm is wilt u vaak snel daarna de beelden kunnen bekijken.