achtergrond

Opgericht vanuit de vraag in de markt

SecurityBird is opgericht door Roberto van den Berg en Rob van der Zande, gezien zij een totaal oplossing in de markt niet konden vinden. 

Veel aanbieders bieden bewakingscamera’s aan, een los alarm en een losse intercom. Dat is naar onze mening niet meer van deze tijd. Alles moet naadloos samenwerken en elkaar versterken. Vandaar dat SecurityBird totaal oplossingen biedt waarbij bewakingscamera’s, intercoms, sensoren, panic buttons, etc. gecombineerd worden in één systeem. En dat inclusief installatie!

Vandaag de dag heeft SecurityBird een zes tal eigen installateurs. Veelal werken wij met topmerken zoals HIK-Vision. Op dagelijkse basis leidt Roberto de snelgroeiende organisatie, vanuit het kantoor in Amsterdam (Diemen).

Roberto van den Berg
ONZE VISIE

Security moet een totaalpakket zijn

Goede beveiliging werkt in naadloze harmonie geruisloos op de achtergrond. Wij combineren bewegingsmelders, camera’s met personendetectie, glasbreuksensoren, panic buttons, lekkage sensoren, brandmelders, en slimme intercoms allemaal in één systeem.

Zo verminderd u de kans op vals alarm, en kunt u bij een melding op de app op uw telefoon kijken wat er aan de hand is. Snel de high-definition beelden van de camera’s en intercom terugkijken, en kijken welke sensoren alarm hebben geslagen.

Als er alarm geslagen moet worden, dan kunnen sirenes en flitsers in en om uw huis alarm slaan. Daarnaast zal het alarm systeem via bedraad internet, en twee mobiele telefoon verbindingen als back-up contact zoeken met de buitenwereld.

AAndacht voor details

Zelfs de intercom is bij ons slim

Vaak wordt de intercom gezien als een onbelangrijk onderdeel van het huis. Steeds vaker komen mogelijke dreigingen via de voordeur. Denk daarbij aan nep bezorgers. 

Door de intercom 24/7 te laten opnemen, in combinatie met CCTV camera’s is de kans groter op een duidelijk beeld van de gene die aanbelt. Daarnaast kunnen wij achter de voordeur een panic button installeren, die bij onraad een luid alarm + eventuele mist machine activeert